Nu te doen

In Museum Arnhem hoeft niemand zich te vervelen. Hieronder een overzicht van activiteiten die momenteel bij ons te doen zijn, voor jong en oud. 

t/m 01 mei 2017

Stem op jouw Publiekslieveling

De presentatie van onze collectie gaat veranderen en daarvoor is jouw mening onmisbaar. Laat je stem horen! Vertel ons waarom jouw favoriete kunstwerk een plekje verdient in de top 10 Publiekslievelingen!

Op afspraak

Museumtour

Een rondleiding langs de vaste collectie van het museum, of juist een speciale tentoonstelling?

Op afspraak

Kinderfeestje

Een museum saai? Helemaal niet! In Museum Arnhem kun je zelfs je verjaardag vieren. Niks geen saaie rondleiding, maar een tocht door het museum waarin jij kan zeggen wat je van de kunstwerken vindt.

Dagelijks

Maak een zelfportret met de ZelfieZuil

Zelfportretten zijn 'hot'. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de huidige selfie. In de beeldende kunst is het zelfportret een eeuwenoud genre. Spiegeloog presenteert met 150 kunsthistorische voorgangers van de selfie de grote verscheidenheid van het zelfportret vanaf 1900 tot nu. 

Dagelijks

Kauwgom forever!

Wie plakt er nu kauwgom op beelden in het museum? Dat is verboden! In Museum Arnhem mag het wel. Kauwgom kan namelijk ook kunst zijn.

Dagelijks

Activiteiten voor jong en oud

Lezingen en debatten, films, presentaties en performances: Museum Arnhem organiseert per tentoonstelling een divers aanvullend programma. 

Op afspraak

Mode(kern) in de klas

Dagelijks

Audiotour Weekendcrashers

Op afspraak

Realistische kunst, net echt!

Dagelijks

Doorgeef Audiotour

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.