Nu te doen

In Museum Arnhem hoeft niemand zich te vervelen. Hieronder een overzicht van activiteiten die momenteel bij ons te doen zijn, voor jong en oud. 

03 april 2017 t/m 09 april 2017

Nationale Museumweek: Programma Museum Arnhem

Nederland staat een week lang in teken van ons échte goud: de schatten uit onze musea. Ook dit jaar doet Museum Arnhem weer mee! Bekijk hier het programma van onze Museumweek. 

t/m 01 mei 2017

Stem op jouw Publiekslieveling

De presentatie van onze collectie gaat veranderen en daarvoor is jouw mening onmisbaar. Laat je stem horen! Vertel ons waarom jouw favoriete kunstwerk een plekje verdient in de top 10 Publiekslievelingen!

17 januari 2017 om 13:00 uur

Instaprondleidingen door KIJKwijzers

Meer weten over de tentoonstelling Stijlloos? Sluit aan bij één van onze KIJKwijzers. Iedere di, za en zo om 13:00 en 14:00 uur.

Op afspraak

Museumtour

Een rondleiding langs de vaste collectie van het museum, of juist een speciale tentoonstelling?

Op afspraak

Kinderfeestje

Een museum saai? Helemaal niet! In Museum Arnhem kun je zelfs je verjaardag vieren. Niks geen saaie rondleiding, maar een tocht door het museum waarin jij kan zeggen wat je van de kunstwerken vindt.

Dagelijks

Maak een zelfportret met de ZelfieZuil

Zelfportretten zijn 'hot'. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de huidige selfie. In de beeldende kunst is het zelfportret een eeuwenoud genre. Spiegeloog presenteert met 150 kunsthistorische voorgangers van de selfie de grote verscheidenheid van het zelfportret vanaf 1900 tot nu. 

Dagelijks

Kauwgom forever!

Dagelijks

Activiteiten voor jong en oud

Op afspraak

Mode(kern) in de klas

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.